CAFEA CU SCORTISOARA 250G
Cantitate: 250 g în forma dorită: boabe sau proaspăt măcinată pentru ibric. Ingrediente: boabe de cafea. Aroma de scorțișoară maschează unele dintre notele dure ale cafelei, fără a le anula în totalitate. Aceasta este adăugată treptat, după răcire și provine din fruct măcinat sau uleiuri (procent mic, astfel încât să nu crească inutil numărul de calorii sau grăsimi). A doua zi după ce a fost prăjită, cafeaua atinge vârful calității, păstrându-și proprietățile timp de câteva zile. Ideal este ca aceasta să fie pregătită în maximum 8 zile de la prăjire, după care majoritatea aromelor încep să se piardă. Cafea 100% Arabica, proaspăt măcinată, din boabe aduse de pe plantații din Brazilia, Columbia, Honduras, aflate la altitudini superioa
Cantitate: 250 g în forma dorită: boabe sau proaspăt măcinată pentru ibric. Ingrediente: boabe de cafea. Aroma de scorțișoară maschează unele dintre notele dure ale cafelei, fără a le anula în totalitate. Aceasta este adăugată treptat, după răcire și provine din fruct măcinat sau uleiuri (procent mic, astfel încât să nu crească inutil numărul de calorii sau grăsimi). A doua zi după ce a fost prăjită, cafeaua atinge vârful calității, păstrându-și proprietățile timp de câteva zile. Ideal este ca aceasta să fie pregătită în maximum 8 zile de la prăjire, după care majoritatea aromelor încep să se piardă. Cafea 100% Arabica, proaspăt măcinată, din boabe aduse de pe plantații din Brazilia, Columbia, Honduras, aflate la altitudini superioa