HAMBURGERI
Cantitate: 4 bucăți. Ingrediente: carne de vită maturată, sare, piper. Fără adaosuri alimentare. Produs refrigerat preambalat. Este pur și simplu delicios pe grătarul încins din grădină (pentru cei care au norocul să aibă una), pe grătarul mic de aragaz sau chiar sau la cuptor, pus pe foaie de copt. Știați că, deși America este patria hamburgerului, acesta ar fi fost un fel de mâncare obișnuit la mesele imigranților germani din Hamburg, care au ajuns in SUA în secolul al XIX-lea? Burgerul modern însă, aşa cum îl ştim astăzi, vine din Wisconsin. În 1885, un fermier a început să vândă la târgurile locale niște chiftelele clasice sub formă de sendvişuri numite hamburgeri. În timp, burgerul a devenit tot mai complex, cu tot mai multe ingrediente şi sosuri. Fotografiile au rol de prezentare.
Cantitate: 4 bucăți. Ingrediente: carne de vită maturată, sare, piper. Fără adaosuri alimentare. Produs refrigerat preambalat. Este pur și simplu delicios pe grătarul încins din grădină (pentru cei care au norocul să aibă una), pe grătarul mic de aragaz sau chiar sau la cuptor, pus pe foaie de copt. Știați că, deși America este patria hamburgerului, acesta ar fi fost un fel de mâncare obișnuit la mesele imigranților germani din Hamburg, care au ajuns in SUA în secolul al XIX-lea? Burgerul modern însă, aşa cum îl ştim astăzi, vine din Wisconsin. În 1885, un fermier a început să vândă la târgurile locale niște chiftelele clasice sub formă de sendvişuri numite hamburgeri. În timp, burgerul a devenit tot mai complex, cu tot mai multe ingrediente şi sosuri. Fotografiile au rol de prezentare.