MACROU AFUMAT
Cantitate: aprox. 300g. Produs cu greutate variabilă. Preț per kg: 55 lei. Ingrediente: macrou eviscerat, puțină sare, fum natural. Macroul sau scrumbia albastră după cum i se spunea în trecut, se găsea cândva în bancuri imense în apele de coastă ale Mării Mediterane sau ale Mării Negre. Prin afumare la rece, metodă atribuită pescarilor ruși lipoveni, scrumbia albastră e considerată o delicatesă. O idee de preparare: 2 bucăți de macrou, unt (100 g), 1 linguriță de zeamă de lămâie, ceapă roșie. Dezosați, scoateți pielea, dați la blender și obțineți o pastă excepțională. Cu castraveți, ardei sau pîine - veți deveni dependenți. Fotografiile au rol de prezentare.
Cantitate: aprox. 300g. Produs cu greutate variabilă. Preț per kg: 55 lei. Ingrediente: macrou eviscerat, puțină sare, fum natural. Macroul sau scrumbia albastră după cum i se spunea în trecut, se găsea cândva în bancuri imense în apele de coastă ale Mării Mediterane sau ale Mării Negre. Prin afumare la rece, metodă atribuită pescarilor ruși lipoveni, scrumbia albastră e considerată o delicatesă. O idee de preparare: 2 bucăți de macrou, unt (100 g), 1 linguriță de zeamă de lămâie, ceapă roșie. Dezosați, scoateți pielea, dați la blender și obțineți o pastă excepțională. Cu castraveți, ardei sau pîine - veți deveni dependenți. Fotografiile au rol de prezentare.