Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

MALBEC RESERVE - VINO ORGANICO 2018Piedra Negra

MALBEC RESERVE - VINO ORGANICO 2018
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

93 puncte James Suckling, 91 puncte Robert Parker, 91 puncte Wine Spectator

Malbecul este cel mai emblematic soi de struguri din Argentina. Nativ din sud-vestul Frantei, acesta si-a gasit combinatia perfecta de soare si clima in Argentina. Vinificat in mod traditional, vinul este fermentat la temperaturi controlate intre 25 si 30° C. Dupa fermentare, are loc o macerare lunga pentru a se obtine un grad ridicat de extract de fruct si o structura completa. Dupa fermentare vinul se invecheste timp de 8-10 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225 litri, ciclul 2 de utilizare. Rezultatul un vin de culoare rosu rubiniu cu reflexe de cires. Buchetul este complex,un amestec de fructe de padure rosii si arome picante de escarpia si ardei negru. Pe palatin regasim note delicate de ciocolata si cafea care provin de la baricul de stejar. Un vin structurat si complex, cu taninuri placute, care ofera dulceata si un final lung.

95 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

93 puncte James Suckling, 91 puncte Robert Parker, 91 puncte Wine Spectator

Malbecul este cel mai emblematic soi de struguri din Argentina. Nativ din sud-vestul Frantei, acesta si-a gasit combinatia perfecta de soare si clima in Argentina. Vinificat in mod traditional, vinul este fermentat la temperaturi controlate intre 25 si 30° C. Dupa fermentare, are loc o macerare lunga pentru a se obtine un grad ridicat de extract de fruct si o structura completa. Dupa fermentare vinul se invecheste timp de 8-10 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225 litri, ciclul 2 de utilizare. Rezultatul un vin de culoare rosu rubiniu cu reflexe de cires. Buchetul este complex,un amestec de fructe de padure rosii si arome picante de escarpia si ardei negru. Pe palatin regasim note delicate de ciocolata si cafea care provin de la baricul de stejar. Un vin structurat si complex, cu taninuri placute, care ofera dulceata si un final lung.