MIX 36 2014Mazzei
In Fonterutoli, intr-un climat perfect pentru soiul de struguri Sangiovese, se afla o podgorie de vita de vie “experimentatala”, plantata la finalul anilor ’90, apartinand familiei Mazzei. Aici au fost plantate 36 de biotipuri diferite de Sangiovese, parte a unui proiect indraznet si unic, dar cu rezultate spectaculoase. Dovada este chiar recomandarea noastra, Mazzei – Mix 36 2014. Realizat 100% din cele 36 de biotipuri de Sangiovese, vinul este extrem de elegant si proaspat. Aromele sale se invart in jurul notelor de fructe rosii, fiind un vin complex si persistent. Serviti-l la 15-17 grade Celsius, alaturi de mancaruri din carne, preparate mai condimentate, branzeturi maturate, ciuperci si trufe.
In Fonterutoli, intr-un climat perfect pentru soiul de struguri Sangiovese, se afla o podgorie de vita de vie “experimentatala”, plantata la finalul anilor ’90, apartinand familiei Mazzei. Aici au fost plantate 36 de biotipuri diferite de Sangiovese, parte a unui proiect indraznet si unic, dar cu rezultate spectaculoase. Dovada este chiar recomandarea noastra, Mazzei – Mix 36 2014. Realizat 100% din cele 36 de biotipuri de Sangiovese, vinul este extrem de elegant si proaspat. Aromele sale se invart in jurul notelor de fructe rosii, fiind un vin complex si persistent. Serviti-l la 15-17 grade Celsius, alaturi de mancaruri din carne, preparate mai condimentate, branzeturi maturate, ciuperci si trufe.