SAAC CABERNET SAUVIGNON 2017Domeniile Urlati
Saac, unul din judetele istorice din Țara Romaneasca ce cuprinde Podgoria Dealul Mare de astazi, avea ca stema doi butuci de vie. Recomandarea de azi, Saac Cabernet Sauvignon, este un vin rosu, sec, maturat 9 luni in baric de stejar frantuzesc, american si romanesc pentru innobilarea calitatii si desavarsirea aromelor. Se recomanda degustarea lui la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate ceva mai consistente, din carne rosie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau branzeturi.
Saac, unul din judetele istorice din Țara Romaneasca ce cuprinde Podgoria Dealul Mare de astazi, avea ca stema doi butuci de vie. Recomandarea de azi, Saac Cabernet Sauvignon, este un vin rosu, sec, maturat 9 luni in baric de stejar frantuzesc, american si romanesc pentru innobilarea calitatii si desavarsirea aromelor. Se recomanda degustarea lui la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate ceva mai consistente, din carne rosie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau branzeturi.